Homeopátiás gyógyászat őszintén, 3. fejezet

Férjem annak rendje s módja szerint pénteken kiment a piacra megvételezni a friss gyümölcsöket, meg a kecsketejet, kecskesajtot, ilyesmit. Ugye a következő a felállás: tehéntej, fehér liszt-mentes diéta, reggel egy grapfruit plusz egy narancs kifacsart leve, délután mézes, zabtejes banánturmix, napi 8x gargarizálni salvus vízzel, ugyanezzel a vízzel napi 5x orrspray-ni, homeopátiás orrspray-vel spriccelni 3x, és bogyók szintén 3x. És, ugye ezek mellett, pénteken megkapta az első bioresonantiás kezelését.
Akkor most beszámolok az első pár nap történéseiről. Bioresonantia óta szelel az orra (3 hónapja nem működött így), a banán-turmixot kínkeservesen, de becsülettel letolja, a salvus víznél mindig prüszköl, hogy sós, az orrspray-ket alapjáraton utálja, de rendesen hagyja. A legnagyobb hiszti a narancslével van, amitől öklendezik, mert darabos. Úgy háromnegyed óra alatt sikerült meginni, de megitta, és meg is fogja eztán is. Most kifejlesztettünk egy technikát, hogy átszűrjük a levet, és így működik. Bogyókat szívesen szopogatja. Ja és szívni kell az orrát orrszívóval, amit szintén ki nem állhat, de vasárnap reggel, olyan dolgok távoztak belőle, amit kis híján vésővel kellett eltávolítanom a porszívóból.
Árkörkép: a patikában a homeós bogyókért 5400 Ft-ot fizettem, a homeós fogkrém 880 Ft volt. A zabtej áraknak utánanéztem a neten, mert elég nagy a szórás (440-800-ig bezárólag, minden előfordul), végül a DM-ben vásároltam meg 440 Ft-ért. A kecskesajt kilója 2800 Ft, a gyümölcsök árát nagyjából mindenki tudja, teljes kiőrlésű kenyér fél kiló 370 Ft.
A nagy kérdés részemről mindig az, hogy ugye antibiotikummal ugyanezt elérhetjük, akkor miért kell ez a természetes körítés. A doktornő azzal válaszolt, hogy az antibiotikum csak helyileg kezeli a dolgot, mi pedig most célzottan a probléma gyökerére összpontosítva írtjuk ki a komplett baktérium telepet, ami az évek során lerakódott a gyerekben, ezzel kiküszöbölve, a további visszaesést a betegségbe. Hát, majd meglátjuk…
A tény az, hogy VALÓBAN sokkal jobban van, amit ma reggel a doktornő is megerősített, mert ma voltunk a 2. bioresonantiás kezelésen. Már nincs savó a fülében, és a dobhártyájának is csak az egy-harmada van behúzódva. Tehát, úgy fest, hogy ez a komplex kezelés működik, de ezt csak félve írom le, nehogy elromoljon a helyzet. Egyelőre, tényleg pozitívak a benyomásaim. Pénteken megyünk újabb kontrollra, jövő hétfőn meg a 3. kezelésre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése