Homeopátiás gyógyászat őszintén, 2. fejezet

Mint megígértem, próbálok nagyon korrekt és őszinte lenni. Voltunk kedden egy homeopátiás orvosnál, aki általános orvos diplomával rendelkezik. Vittük a gyerek leleteit, kérdezgetett minket egy órát, majd nagyon bizonytalankodva felírt bogyókat és kért 5000 Ft-ot. Mikor kijöttünk a rendelőjéből férjemmel egymásra nézve jeleztük, hogy minket nem győzött meg. Csili-vili a rendelő, de bizonytalanság áradt az orvosból. Egy dolog szólt mellette, az ára. Mert hangsúlyozni szeretném, hogy nem egy drága hely a maga 5000- ével.
Rá két napra, elmentünk egy fül-orr gégész, homeopátiás doktornőhöz. Nagyon felkészülten, szakszerűen megvizsgálta, majd mondta, hogy akkor menjünk át a másik rendelőbe egy kezelésre. Átbaktattunk és a gyerekre felszereltek ezt-azt, hengerelték az arcát, fülébe tettek egy arany pálcát, magyarul bioresonantiás kezelésben részesítették. Kaptunk homeopátiás bogyókat, orr-sprayket, salvus vizet öblögetésnek. Tehéntej és fehér liszt-mentes diétára fogta a fiamat, plusz minden reggel meg kell innia egy narancs és egy grapfruit kifacsart levét, plusz egy banán koktélt. Ezek azt a célt szolgálják, hogy ami az évek során a gyenge felső légúti problémái miatt letapadt, azt totálisan kipucolja, és így „újra épüljön” a gyerek immunrendszere.
Miután megkaptuk a bogyókat, kaptunk keddre egy újabb időpontot. A recepciónál legomboltak rólunk 23000 Ft, de megnyugtattak, hogy a következő kezelések már „csak” 8000 Ft-ba fognak kerülni. A doktornő egyébként nagyon meggyőző volt, és tökéletesen látszott, hogy érti a dolgát.
Szerinte a fiam 4-5 hét alatt meggyógyul. Addig nincs úszás, mert túl klóros a víz.
Aznap délután, az első kezelés után 1 órával jelezte a fiam, hogy nem dugul az orra és kap rendesen levegőt. Ez kb. 3 hónapja nem ment, csak szájon át. Kiváltottuk a bogyókat, az első adagot meg is kapta, de erről részletesen nem tudok semmit írni, majd csak pár nap múlva. Megvásároltuk a bio-miskulanciákat (zabtej, teljes kiőrlésű kenyér, kecskesajt). Ja, és 10 napig nem tud oviba menni, mert napi 6-7 szer kell kezelnem. Folyt. köv.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése